HOME Overzicht

  • Facebook

Welkom op de website van Arjan van Hoek Bouw- en Timmerwerken Goirle

Wij zijn allround bouwbedrijf AVH en voeren allerlei werkzaamheden uit in en rondom het huis. Wij zijn beschikbaar voor kleine verbouwingen tot grote renovaties. Een nieuwe deur of een compleet nieuw dak? Voor ons is het geen probleem. Als allround bedrijf kunnen we u helpen met elke verbouwing, nieuwbouw of renovatie.

AVH Allround Bouwbedrijf is gelegen in Goirle, Noord-Brabant. Ons bedrijf heeft al vele tevreden klanten in de regio. Ook voor uw verbouwing of reparatie staan we klaar. Het maakt ons daarbij niet uit of het om een klein of groot project gaat, we proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Vanuit ons bedrijf in Goirle voorzien we u van advies op maat en regelen we het project. Ons team staat voor u klaar om de verbouwing of reparatie zo spoedig en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen.

Wij staan bekend als 'allround', wat betekent dat we een groot aantal projecten kunnen uitvoeren. Wilt u een compleet nieuwe garage of heeft u alleen een nieuw kozijn nodig? In vrijwel alle gevallen kunnen we u helpen.


..........................................................................

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Arjan van Hoek
Bouw- en Timmerwerken Goirle

De Reitstraat 11
5051 SB Goirle
E. info@arjanvanhoek.nl

T. 06 12 40 49 70Laatste nieuws

v

Zo het dak van de nieuwe kapsalon is dicht gebrand dus kunnen we verder met de werkzaamheden binnen.
Lees meer »

Het plaatsen van het staal tbv aanbouw + opbouw Tuinstraat is weer vakkundig gebeurd
Lees meer »

Wij zijn trots op de lancering van onze nieuwe website!

Na maanden voorbereiding van teksten en fotografie is het nu eindelijk zo ver dat onze nieuwe website online is gegaan. Wij hopen jullie een nog beter beeld te geven van onze werkzaamheden en activite...
Lees meer »